Pelin Batu ve Cemil İpekçi peruk takınca sosyal medyayı salladılar

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kime Göre Neye Göre programına ünlü modacı Cemil İpekçi ve Pelin Batu damgasını vurdu.

Pelin Batu ve Cemil İpekçi peruk takınca sosyal medyayı salladılar
Daha önce defalarca canlı yayında skandallara imza atan Pelin Batu, bu hafta Kime Göre Neye Göre 'de yine izleyiciyi şaşırttı. Televizyon tarihinde bir ilke imza atarak canlı yayında uyuyan, canlı yayında küfür eden Pelin Batu, bu skandallarla defalarca manşetlere taşındı.

CANLI YAYINDA İLGİNÇ KIYAFETLER

Başını kapatıp çarşafa bürünen Pelin Batu, bu hafta ekranlara bambaşka bir konseptle ekrana çıktı. “Melez kimliklerin” konuşulduğu programda Kime Göre Neye Göre 'nin yorumcuları ekrana ilginç kıyafetlerle çıktılar. Yorumcular bildiğimiz görüntülerinden vazgeçerek kimisi canlı yayına gözlükle, kimisi gözlükle, kimisi takım elbiseli çıktı.

TWİTTER SALLANDI
Programda kafasına yemyeşil bir peruk takan Pelin Batu ve kafasına sarı saçlı kadın peruğu takan Cemil İpekçi 'nin bu halleri sosyal paylaşım sitesi Twitter 'da da gecenin alay konusu olurken, Batu ve İpekçi Twitter 'da gecenin en çok konuşulan kişilerinden olmayı başardılar

BEYAZ GAZETE