Kadirli'de İlkokul Bahçesine Ek Bina Yaptırılıyor

Kadirli'de, bir ilkokulun bahçesine 4 derslikli ek bina inşaa ediliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, 7 Mart İlkokulu'nun bahçesine yapılmakta olan 4 derslikli ek bina inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulunarak, okul müdürü Halit Uçar'dan bilgi aldı.

Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirli'de derslik konusunda sıkıntı yaşanmaması için çalışmaların devam ettiğini, kaliteli eğitim alınması yönünde yeni dersliklere ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

''İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizim hedefimiz çocuklarımızın en modern okullarda, en iyi eğitimi almaları. Bu nedenle yeni ve modern okullar inşa ediyoruz ve sınıf mevcutlarını en alt düzeyde tutmaya çalışıyoruz. 7 Mart İlköğretim Okulunda da öğrenci yoğunluğu olduğu için okula bir ek bina yapma kararı aldık. Okul bahçesine 4 derslikli ek binamızın inşaatı devam ediyor. 2012-2013 Eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyoruz. Katkı ve desteğinden dolayı Osmaniye Valisi sayın Celalettin Cerrah, Kaymakam Sayın Necip Çakmak, Belediye Başkanı Sayın Ömer Tarhan ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.''

Okul Müdürü Halit Uçar ise ek dersliğin gerekliliğine değinerek, okulu yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA