Girişimcilik Kursu'nu Tamamlayan 60 Kursiyer Sertifikalarını Aldı

Elazığ'da, Fırat Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Elazığ Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Girişimcilik Kursu'nu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik toplantı salonunda yapılan sertifika dağıtım töreninde, toplamda 70 saat süren kursu başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları verildi.

FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, törende yaptığı konuşmada, bu kurslar ile iş fikri olan ancak iş yeri açmak için başlangıç sermayesine ihtiyaç duyan girişimcilere önemli destek sağlandığını kaydetti.

Ajans olarak temel amaçlarından birinin de bölgedeki potansiyeli harekete geçirecek bütün çalışmalara katkı vermek olduğunu aktaran Altunyuva, bu amaçla açılan kursu desteklediklerini belirtti.

KOSGEB Elazığ Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erdoğan ise kursiyerlerin birer girişimci adayı olduklarını belirterek, kendi iş yerini kuran ve gerekli işlemleri tamamlayan kursiyerlerin 30 bin lira hibe olmak üzere toplam 100 bin lira destek almaya hak kazanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından kursta başarı gösterenlere sertifikaları Elazığ Valisi Muammer Erol, KOSGEB Elazığ Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan ve FKA Genel Sekreteri Altunyuva tarafından verildi.
Kaynak: AA