AGİAD Başkanı Gülcan'dan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar'a Ziyaret

Adana Genç İş adamları Derneği Başkanı Tamer Gülcan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Mustafa Kibar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AGİAD yönetiminin projelerinin Adana'nın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacak önemli projeler olduğunu söyledi.

ÇÜ olarak bu projelere katkı sağlamak istediklerini ifade eden Kibar, ''Çukurova Üniversitesi olarak gücümüzün farkındayız ve enerjimizi Adanamızın en iyi yerlerde olması için harcayacağız. Bu yüzden Adana-daki her kurum ve sivil toplum örgütüyle işbirliği içerisinde çalışmak istiyoruz'' dedi.

AGİAD Tamer Gülcan da, yatırımcıyı Adana'ya çekecek, Adana'nın kalkınmasını sağlayacak çok kısa bir süre içerisinde hayata geçirecekleri projelerde üniversite yönetiminin de desteğini görmek istedikleri kaydetti.

Üniversitenin Ceyhan'daki Tatarlı Höyüğü kazısındaki çalışmaları iş dünyası olarak ilgiyle takip etiklerini kaydeden Gülcan, ''İlçemizin turizm potansiyeli yüksek bu tarihi yere yatırımcıları yönlendirmek için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız'' dedi.

Adana'nın ekonomik ve sosyal yönden ilerleyebilmesinde üniversitenin büyük bir rolünün olduğunun altını çizen Gülcan, sivil toplum örgütleri ve üniversitenin birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA