Sincan Belediyesi'nden Sıcak Hizmet

Sincan Belediyesinin ücretsiz sıcak çorba ikramı bu yıl da devam ediyor. İlçede belli noktalarda dağıtılan sıcak çorba, kahvaltı yapamayanların imdadına yetişiyor. Hafta içi her sabah 7.00 ile 9.00 arasında dağıtılan çorbalara olan ilgi her geçen gün artıyor.

Sincan Belediyesi'nden Sıcak Hizmet
Sincan 'da hafta içi her sabah 7.00 ile 9.00 arasında ücretsiz olarak dağıtılan sıcak çorba ile ilçe sakinleri güne daha sağlıklı başlıyor. Öğrenciler ve işe yetişmeye çalışan çalışanların büyük ilgi gösterdiği sıcak çorba ikramı, pratik bir sabah kahvaltısı imkanı sunuyor.


HER GÜN FARKLI ÇEŞİT ÇORBA
İkram edilen çorbanın türü her gün değişiyor. Böylelikle her gün bu imkandan yararlananlar farklı lezzetler de tatmış oluyor. Bir gün tarhana içen vatandaş diğer gün ezogelin ya da mercimek çorbası ile güne başlıyor. Çorbanın çeşitliliği ilgiyi daha da artırıyor. Çorba ile birlikte ekmek de ikram ediliyor.


VATANDAŞ OLDUKÇA MEMNUN
Dolmuş durakları ve tren istasyonunda dağıtılan çorbaya özellikle öğrenciler ve işe gidenler yararlanıyor. Hastane yakınına konulan çorba dağıtım araçlarıyla hasta ya da hasta yakınlarının da bu hizmetten yararlanması amaçlanıyor.
Çorba dağıtım hizmetinden oldukça memnun olan hasta yakını Hatice Bayatlı; “Belediye Başkanımız Mustafa Tuna 'ya teşekkür ediyorum. Sabaha kadar acilde bekledik bir yere ayrılamıyoruz. Bu zor zamanımızda bir kap sıcak bir çorba ikram edilmesi beni çok duygulandırdı.” dedi.


Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise; “ İlk olarak bu uygulamaya kış ayları için başlamıştık. Ama vatandaşımızın ilgisinden dolayı yaz ayında da devam ettirmeye karar verdik. Halkımızın çorba ikramımıza oldukça fazla ilgi gösteriyor. Bu da bizleri ziyadesi ile memnun ediyor.” dedi.

Çorba dağıtım araçlar hafta içi sabahları Dr. Nafiz Körez Hastanesi 'nin Osmanlı Mahallesi ve Yunus Emre Mahalleleri 'nde bulunan binalarının önünde ve Sincan İstasyon Parkı 'nda vatandaşa hizmet veriyor.