Özel İdare Genel Sekreteri İle Muhtarlar İftarda Buluştu

Tepehan Belediye Başkanı Mehmet Öner tarafından organize edilen iftar yemeğinde muhtarlar ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya buluşarak, sorunları konuştular.

Özel İdare Genel Sekreteri İle Muhtarlar İftarda Buluştu
Tepehan Belde Belediye binasının önünde verilen iftar yemeğine, Tepehan Belediye Başkanı Mehmet Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Pütürge İl Meclis Üyeleri Battal Paşahan ve Hasan Hüseyin Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sektere Yardımcısı Mehmet İşidoğru, birim müdürleri katıldı.

Tepehan Belediye Başkanı Mehmet Öner, ”Ramazan ayının bolluk bereketli olduğu şu günde köy muhtarlarımızla, il özel idaresi yetkililerimizle ve il encümen üyelerimizle bir aradayız. İl Özel İdaresinin Genel Sekreteri ve birim müdürleri burada, muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm yolları arayacaklar. İşimiz çok, daire müdürlerimizde çalışıyor. Bu çalışmanın örneğini kış mevsiminde gördük. Yoğun geçen kış mevsimini kazasız belası atlattık. Köylerimizin ihtiyaçlarını elbirliği ile gidereceğiz’’ dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise “Belediye başkanımız, bizlere Ramazan ayı münasebeti ile bir ortam sağlayarak muhtarlarımızla buluşturdu. Encümen üyelerimizde burada, onlarda bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Burada muhtarlarımız dinleyerek, birim müdürlerim notlarını alacaklar öncelikli sıraya göre yapılırlığını dikkate alarak belirli bir program dahilinde sorunları çözmeye çalışacağız’’ dedi .
Kaynak: İHA