Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay'dan Foça'daki Hain Saldırıya Kınama

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Foça ilçesindeki hain terör saldırısını kınayarak, "Acımız büyük, yüreklerimizde yangın var, Allah hepimize sabır versin. Allah bu necip milletin birlik ve beraberliğini daim eylesin" dedi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay'dan Foça'daki Hain Saldırıya Kınama
Akay, terör örgütünün insanlık dışı ve kanlı eylemlerine devam ederek güven ve istikrar ortamını sabote etmeye çalıştığına dikkat çektiği mesajında, "Bu hain saldırıları gerçekleştirenlerin unuttuğu bir şey vardır; bu millet bundan önce karşılaştığı bütün insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamış, bundan sonra da hiçbir şekilde bozmayacaktır. Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı göreceklerine inancımız tamdır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya, insanlarımız arasında ayrılık tohumları ekmeye çalışanlara gereken cevap elbette verilecek" dedi.

Hain saldırıda şehit olan askere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dileyen Akay, şunları kaydetti: "Foça'daki hain saldırıda şehit olan Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, şehidimizin ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyor, en yakın zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu hain saldırıdan sonra İzmirli hemşehrilerimin yaralı askerlerimize kan verme noktasındaki fedakarlıkları da takdirle karşılanacak bir olay olarak hafızalarda yerini almıştır. Gerek sosyal medyada, gerek görsel ve sözlü basında ve internet sitelerinde yapılan kan verme çağrılarına kayıtsız kalmayan 4 bini aşkın İzmirli kardeşimin kan verme merkezleri önünde uzun kuyruklar oluşturması hepimizde duygu seli oluşturmuştur. Fedakar ve vefakar İzmir halkına hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. "
Kaynak: İHA