Huzurevinde İftar Coşkusu

Çanakkale Vali Yardımcısı Mehmet Özcan’ın eşi Nuket Özcan’ın Huzurevi sakinleri için verdiği iftar programında yaşlılar gönüllerince eğlendiler.

Huzurevinde İftar Coşkusu
Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, her fırsatta yaşlılarla bir araya geldiklerini ve Ramazan Ayında da bunu sıkça yaptıklarını belirtti.

Vali Tuna, iftar programını organize eden Nuket Özcan’a ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti. İftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, birlik ve beraberlik içerisinde iftarlarda bir araya gelinmesinin önemine işaret ederek, değişik ortamlarla büyüklerle bir araya gelinmesinin kendilerini motive ettiğini söyledi.

Yaşlıların mutluluğunun kendilerinin de mutluluğu olduğunu vurgulayan Vali Yardımcısı Mehmet Özcan, eşi Nuket Özcan’ın her zaman huzurevi sakinlerinin yanında olmasının ve kendilerine zaman ayırıp onlarla ilgilenmesinin kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti.

Programda Vali Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna, Milletvekili İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı Hüseyin Özcan ve eşi Nuket Özcan huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdiler.

Küçükkuyu Sevgi Evleri Huzurevi ve Hüseyin Akif Terzioğlu Daniş Acar Huzurevi sakinleri programın sonunda müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler .
Kaynak: İHA