Ak Parti Milletvekili Kaşdemir’den Stk’lara Ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ahmet Çiçek, Halkla İlişkiler Başkanı Özkan Arslan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte şehirde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Kaşdemir’den Stk’lara Ziyaret
İlk olarak Memur-sen’i ziyaret eden Kaşdemir ve beraberindekileri Diyanet-Sen Ç.Kale temsilcisi Sefahattin Çiloğlu ve sendika üyeleri karşıladılar. Diyanet-Sen üyelerinin ramazan ayını tebrik ederek sokak iftarlarıyla ilgili düşüncelerini soran AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, “Çanakkale gibi bir ilde iftar organizasyonu için oraya 5000 kişiyi toplamak gerçekten önemli bir olay. Bu iftarlarda bize oy vermeyen de çok sayıda insan vardı. Her yaş gurubundan her gelir grubundan insan vardı. Maksadımız bu insanların aynı pideyi bölüşmelerini sağlamak aynı çorbadan yemelerini sağlamaktı. Kaldı ki Kemal Kılıçdaroğlu da çeşitli iftar programlarına katıldı.

Ramazan bizim toplumumuzun önemli değerlerinden biridir. Biz insanımızla birlikte olmaktan keyif aldık” dedi.

Diyanet-Sen Ç.Kale İl Temsilcisi Sefahattin Çiloğlu ise “Bu sokak iftarlarını biz de çok olumlu bulduk. Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyoruz. Ziyaretinizden Son derece memnun olduk” dedi AK Parti Ç.Kale Milletvekili İsmail Kaşdemir daha Sonra Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. Kaşdemir ve beraberindekileri burada Mimarlar Odası Başkanı Sevil Ural, Sayman Mustafa Kurt ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kocabaldır karşıladı. Oda üyelerinin Ramazanını tebrik eden Kaşdemir burada ki temaslarının ardından Bakkallar ve Bayiler Odası’na geçti. Bakkalların toplumda önemli bir değer olduğuna vurgu yapan İsmail Kaşdemir “Bakkallar toplumun omurgasıdır. Çocukların en sevdiği kişidir. Bakkalları yaşatmalıyız” diye konuştu.

Bakkallar Odası Başkanı Engin Kandemir ise Kaşdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA