Chp İl Başkanı Gökdağ, Yerel Seçimler İçin İddialı Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, yerel seçimlere hazır olduklarını belirtirken, "CHP’yi tekrar Gaziantep’te birinci parti yapacağız.

Chp İl Başkanı Gökdağ, Yerel Seçimler İçin İddialı Konuştu
Ben şimdiden CHP belediye başkanlarının Gaziantep’e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı, mahalle muhtarlarını iftarda ağırladı. The Anatolian Hotel’de düzenlenen iftar programına CHP İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, yönetim kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Gökdağ, kapıda karşıladığı misafirleriyle yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasıyla iftarını açan katılımcılar, iftar sonrasında siyasi çalışmalar üzerine konuştu.

İftar sonrası Başkan Gökdağ, tek tek masaları dolaşarak konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, Ramazan ayının tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diledi. Gökdağ, "İftarda arkadaşlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki yerel yönetimlere dönük çalışmamızı yaptık. Bilgilerimizi muhtarlarla karşılıklı bir biçimde paylaştık. Önümüzdeki yerel seçimlerde ne yapmamız gerektiği, mahallelerin beklentilerinin ne olduğu, sorunların ne olduğu konusunda bilgi alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Başkan Gökdağ, daha sonra yerel seçim çalışmalarına değindi. CHP’nin Gaziantep’te birinci parti olacağını savunan Gökdağ, yerel seçimler için iddialı konuştu.

Başkan Gökdağ, "CHP olarak bizim bundan sonraki ilk ve tek hedefimiz, Gaziantep’te CHP’li belediye başkanlarının kolunu hep birlikte havaya kaldırmak olacaktır. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Henüz yerel seçimler için aday belirlemediklerini ifade eden Gökdağ, "CHP’yi tekrar Gaziantep’te birinci parti yapacağız. Ben şimdiden CHP belediye başkanlarının Gaziantep’e hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Gökdağ şöyle devam etti: "Çalışmalarımızı sokak bazında, mahalle bazında devam ettireceğiz ve önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’yi tekrar Gaziantep’te birinci parti yapacağız. Bu inanç da var bizde, bu güç de var. Ben şimdiden CHP belediye başkanlarının Gaziantep’e hayırlı olmasını dilerim. Bu erken bir söz değil, yaptığımız çalışmalar, görüştüğümüz kesimler artık AK Parti’den hızlı kurtulmak istediğini gösteriyor. Ben, yerel seçimlerde CHP olarak çok ciddi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Adayımız belli değil şuanda. Ama Gaziantep şunun çok iyi bilsin. Gerçekten Gaziantep’e yaraşır, Gaziantep’i iyi yönetecek adaylarla halkın huzuruna çıkacağız.”
Kaynak: İHA