Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Açıklama Yaptı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nun başarılı çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

SATSO 28. Meslek Komitesi üyeleri Dişli'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dişli, ''18. madde'' olarak bilinen imar uygulaması konusunda oda üyelerine bilgi verdi.

18. madde uygulamasının yoğun şekilde yapıldığını vurgulayan Dişli, şöyle konuştu:

''Çok geniş bir alanda yapılıyor. Bunun zorlukları oluyor ancak neticelendirmek için gayret ediyoruz. Bu tür sorunların çözümü konusunda Büyükşehir Belediyesi'nin onayı söz konusu. Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı her konunun arkasında olacağız. SATSO'da farklı ve başarılı çalışmalar gözlüyoruz, bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz, SATSO yukarı doğru yükseliyor.''

SATSO 28. Meslek Komitesi üyesi Emrullah Terzioğlu ise 18. madde çalışmaları hakkında üyelerin sıkıntılarını dile getirdi.

Zaman konusunda sıkıntıların bulunduğunu belirten Terzioğlu, ''18. madde güzel bir uygulama ancak mülk sahipleri açısından değerlendirildiğinde mağduriyetler de söz konusu. Ayrıca 18. madde uygulamasının zamanla yarışı söz konusu bunlar olmadığı ve mahkemeler gündeme geldiği zaman her sektörü olumsuz etkiliyor ve Sakarya'yı geriye götürüyor, sıkı takip edilmesi gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mehmet Özcan

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA