Vatandaşlardan Tabela Şikayeti

Karabük’te dolmuş duraklarında tabelaların yerde olması nedeniyle vatandaşlar, tabelaların durağın tavan kısmına asılmasını istedi.

Vatandaşlardan Tabela Şikayeti
Karabük’te vatandaşlar, dolmuş durakları terminalinde tabelaların yerde olmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, tabelaların yerde olması nedeniyle dolmuşları bulmakta zorlandıklarını söylediler. Vatandaşlar ayrıca dolmuş duraklarının üst kısmının cam olması nedeniyle durak ve dolmuşların çok sıcak olduğunu belirterek, konuyla ilgili yardım istediler.

Vatandaşlar, “Dolmuş durakları yeni yapıldı ve modern bir dolmuş durağı. Ancak durakta hangi dolmuşun nereye gideceğini gösteren tabelalar yerlere konulmuş durumda. Bu nedenle çoğu insan hangi dolmuşun nerede olduğunu bulmakta zorlanıyor. Tabelalar durağın tavan kısmına yukarıya asılırsa vatandaşlar tabelaları görmekte zorluk çekmez. Ayrıca durak tavanın cam olması nedeniyle bunaltıcı sıcaklar da durak ve dolmuşların içi çok sıcak oluyor. İnsanlar dolmuş içinde duramıyor. Yağmurda su akıyor ve su basıyor. Bayan tuvaleti yok. Esnaf da buradan memnun değil. Buna da bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

Dolmuşçu esnafı da, dolmuş terminaline kamera sisteminin kurulmasını istedi .
Kaynak: İHA