Ticaret Borsası’ından Gıda Bankası’na Yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sivas Ticaret Borsası ihtiyaç sahibi aileler için hazırladıkları 200 adet gıda paketini Gıda Bankası'na teslim etti.

Ticaret Borsası’ından Gıda Bankası’na Yardım
Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde düzenlenen programda Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ve yönetim kurulu üyeleri hazırlattıkları gıda paketlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı'ya teslim etti. Burada konuşan Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, “TOBB'nin katkılarıyla her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz sosyal yardımları, arttırarak sürdürmekteyiz. İlçelerde ve meclis üyelerimizde yaptığımız dağıtımların ardından Sivas Belediyesi Gıda Bankası'na da 200 adet gıda paketi teslim ettik. Belediyemiz bunları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaktır” dedi.

Gıda Bankası’nın işleyişi hakkında bilgi veren Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yine ilimizde hayırlı, bereketli bir hareketliliğin başladığını görüyoruz. Sağ olsunlar Sivas Ticaret Borsamızda her yıl olduğu gibi bu yılda Hayat Ağacı’nı tercih ettiler. Sivas'taki fakir fukaraya dağıtılacak bu yardımlarla ilgili biz de, bize gelen bu yardımları yerine layıkıyla ayırmadan, kayırmadan ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz, dağıtmaya da devam edeceğiz. Ramazan nedeniyle Hayat Ağacı'ndaki hareketlilik bir hayli arttı. Bizden talepte bulunan hemşehrilerimizi geri çevirmiyoruz, tabi ki bunu art niyetli veya dilencilik yapanları geri çeviriyoruz” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA