Dernek Başkanından Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaret

İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrrahman Yeşilyurt, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.

Dernek Başkanından Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaret
Ziyarette, Sivas Belediyesi tarafından kurulan Ramazan çadırına ev sahipliğini İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin üstlendiğini ve burada yaklaşık bin 200 kişiye iftar verileceğini belirten İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, “Rahmet ve bereketiyle gelen Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birisi de toplumun genelinin buluşmasıdır. Organizasyonu düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelmemize vesile olan Sivas Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ürgüp’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, iftar çadırında hayırsever vatandaşların katkılarıyla her gün binlerce kişiye iftar sofraları kurulduğunu belirterek, Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Faaliyet gösteren çok sayıda Sivas derneği olduğunu ifade eden Ürgüp, "Sivaslılar Eğitim, kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni bu derneklerin içerisinde müstesna bir yere sahip geniş çapta örgütlenmiş teşkilat ve kadrolarıyla Sivas’a hizmet eden örnek bir dernek olarak değerlendiriyorum” dedi.

Kaynak: İHA