Kırıkkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu
Kırıkkale Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Çantepe Askeri Gazinosunda resepsiyon verdi.

Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Kolat, 30 Ağustos günü kazanılan zaferin, Cumhuriyetin kurulması yönünde atılan ilk adımlardan biri olduğunu söyledi
Vali Ali Kolat, "Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 30 Ağustos günü kazanılan zafer, Cumhuriyetimizin kurulması yönünde atılan ilk adımlardan biridir. Bu önemli günün yıldönümünde bir kez daha bu vatan için, bu topraklar için bir ve beraber olmamız gerektiğini vurguluyorum. Huzurlu, güvenli ve kardeş bir şekilde bu topraklar üzerinde yaşamalıyız. Vatanımızın huzur ve güvenliği için her zaman canımızı hiç korkmadan vereceğimizin bilinmesini istiyorum" dedi.
