Şanlıurfa’da Durakta Unutulan Bir Çanta Korkuya Neden Oldu

Şanlıurfa’da bir yolcu durağı içerisinde unutulan şüpheli çanta, korku dolu anlar yaşattı.

Şanlıurfa’da Durakta Unutulan Bir Çanta Korkuya Neden Oldu
Edinilen bilgiye göre, olay Haşimiye Meydanı durağında meydana geldi. 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi durak içerisinde şüpheli bir elbise çantası olduğunu ve içinde bomba olabileceği ihbarında bulundu.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, alanda güvenlik çemberi oluşturarak yolu trafiğe kapatıp giriş çıkışları önledi. Şüpheli çantanın olduğunu gören onlarca vatandaş da, korku dolu gözlerle çantayı izlemeye başladı.

Polisin defalarca alanı boşaltın demesine rağmen meraklı vatandaşlar alandan ayrılmazken, bazı vatandaşlar ise güvenlik şeridinden geçmek istedi

Bu arada polis ekiplerinin yanına yaklaşan ismi öğrenilemeyen bir kadın, çantanın kendisinin olduğunu ve durakta unuttuğunu söyledi.

Bunun üzerine bayan, polis ekipleriyle birlikte çantanın yanına giderek incelemeye başladı.

Çantayı inceleyen polisin çantanın içerisinde yiyecek olduğunu fark etmesi üzerine, vatandaşlar derin bir nefes alırken, ismi öğrenilemeyen kadın da çantasını alarak alandan uzaklaştı.

Olayı anlatan görgü tanıkları, "Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te PKK tarafından bomba patlatıldı. Burada da bunun korkusunu yaşadık. Durak içerisinde unutulan şüpheli çanta büyük korkuya neden oldu. Çok şükür çantanın sahibi geldi de çantanın kendisinin olduğunu söylemesi üzerine derin bir nefes aldık" dedi.

Trafiğe kapatılan yol, çantanın sahibinin gelmesiyle tekrar trafiğe açıldı .
Kaynak: İHA