Ünlü Tiyatrocudan Kara Lastikli Yeni Moda

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, yaz tatili nedeniyle geldiği memleketi Fatsa’da ayağında kara lastik ile şehir merkezinde gezerken görenleri şaşkına çevirdi.

Ünlü Tiyatrocudan  Kara Lastikli Yeni Moda
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programda yazdığı ve oynadığı skeçler nedeniyle dizilerde rol alarak izleyicinin beğenisini toplayan Metin Yıldız, tatilini memleketi Fatsa’da geçiriyor.

Çocukluk yıllarında top koşturup gezdiği sokaklarda hasret gideren ünlü tiyatrocuya Fatsalıların ilgisi de büyük oluyor. Memleketinde bulunmaktan dolayı Son derece mutlu olduğunu dile getiren BKM oyuncusu Metin Yıldız, “Uzun ve yorucu bir sezonun ardından nihayet tatil yapma fırsatı buldum. Tatilimin bir bölümünü Fatsa’da geçirerek akrabalarımla ve eski arkadaşlarımla hasret gidermek istedim. Fatsa’da bulunmak ve buranın havasını koklamak beni her zaman olduğu çok rahatlatıyor” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında sıkılmadan hayranları ile fotoğraf çektirip sohbet eden Metin Yıldız’ın ayağındaki kara lastiklerle ilgili ise, “Yeni bir moda akımı başlatmak için farklılık olsun diye kara lastik giyiyorum. Ayrıca bu lastikler şu anda fındık sezonu olması nedeniyle fındık bahçelerinde halen giyiliyor” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA