Burhaniye’de Müftü Ali Efe’ye Uğurlama Yemeği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İzmir’in Narlıdere ilçesine tayini çıkan Müftü Ali Efe için uğurlama yemeği düzenlendi.

Burhaniye’de Müftü Ali Efe’ye Uğurlama Yemeği
Ören de Çiftçiler lokantasında düzenlenen uğurlama yemeği büyük ilgi görürken Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Fikret Akova, Müftü Efe’ye birer plaket verdi. İlçede görev yaptığı 8 yıl süresinde hoşgörülü tavırları ve güler yüzü ile takdir toplayan Müftü Ali Efe için düzenlenen uğurlama yemeği ilgi gördü. Kaymakam Ali Uslanmaz, CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Belediye Başkanı Fikret Akova, AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ile ilçedeki din görevlilerinin katıldığı yemekte coşku yaşandı. Yapılan konuşmalarda Müftü Ali Efe’nin hizmetleri övülürken yemek sonundaki vedalaşma sırasında da duygusal anlar yaşandı. Yemek sırasında bir konuşma yapan Müftü Ali Efe, yemeği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. İlçede çok güzel hizmet yılları geçirdiğini bildiren Müftü Ali Efe, “Güzel insanlarla çalıştım. Kaymakamımız Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanımız Fikret Akova bize destek oldu. 60 kişilik çalışma arkadaşımla uyumlu bir şekilde çalıştık. Arkadaşlarımın hepsi görevini en iyi şekilde yapmaya gayret etti. Bunun için hepsine teşekkür ediyorum. Allah daha çok hizmet edebilmeyi kısmet etsin. Sizleri unutmayacağım” dedi.

Müftü Ali Efe’ye Narlıdere’deki görevinde başarılar dileyen belediye başkanı Fikret Akova, yolunun açık olmasını diledi. Müftü Efe’nin ilçede önemli hizmetler yaptığını anlatan Kaymakam Ali Uslanmaz da, “Halkla güzel ilişkiler kurdu. Manevi açlık hissettiğimiz de ziyaret ettiğimiz insandı. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Milletvekili Nedret Akova da, hayırlı yolculuklar diledi. Din görevlileri adına konuşan Kızıklı köyü imamı Kenan Yıldız da, arkadaşları adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Fikret Akova, Müftü Ali Efe’ye bir plaket verdi. Kaymakam Ali Uslanmaz da müftülük personelinin hazırlattığı plaketi takdim etti .
Kaynak: İHA