Varto Kaymakamı Günaydın İlçeye Veda Ediyor

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Ahmet Günaydın, kamu kurum müdürlerinden helallik istedi.

Varto Kaymakamı Günaydın İlçeye Veda Ediyor
Son kaymakamlar kararnamesiyle Diyarbakır Vali Yardımcılığı’na atanan Varto Kaymakamı Ahmet Günaydın, kamu kurum müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda müdürlere hitap eden Kaymakam Günaydın, Diyarbakır’a atandığı için kendileriyle vedalaşmak için bir araya geldiğini söyledi.

Varto’da görev yaptığı süre içerisinde tüm ekiplerle birlikte çalıştıklarını belirten Günaydın, yaptıkları çalışmalarda tüm kurumların katkısının olduğunu kaydetti.

Buraya atandığı ilk gün çalışmalarla ilgili ekip oluşturduğunu ifade eden Günaydın, “Kurduğumuz ekiple birlikte sürekli olarak ilçenin sorunlarıyla ilgilendik. Yaptığımız çalışmalardaki başarı bu ekibin başarısıdır. Burada çok güzel günler geçirdim. Benim yanımda Varto’nun ve Vartoluların özel bir yeri var. Bu şirin ilçemizi asla unutmayacağım. Buradan Diyarbakır’a yolu düşen olursa da her zaman beklerim. Kapım Vartolulara karşı her zaman açık olacaktır” dedi.

İHA MUHABİRİNE TEŞEKKÜR
Kaymakam Günaydın, yaptığı konuşmanın ardından İHA Muhabiri Fatih Çelik’e teşekkür belgesi verdi. Fatih Çelik’in tüm çalışmalarda her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Günaydın; “Fatih Bey, ilçemizdeki faaliyetleri her zaman basına taşıdı. Bizler nerede olduysak Fatih Bey de zaman ve mekan gözetmeksizin her zaman yanımızda oldu. Bize verdiği destekten dolayı kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Toplantının ardından il merkezine geçen Kaymakam Günaydın’ın buradaki veda ziyaretlerinin ardından Muş’tan ayrılması bekleniyor .
Kaynak: İHA