Gösterdiği o fotoğraflar PKK'nın kanlı yüzünü gözler önüne serdi
Gazeteci Abdullah Abdulkadiroğlu’nun canlı yayında gösterdiği fotoğraflar yürekleri dağladı, acıları tazeledi, terör örgütü PKK’nın acımasız kanlı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

CNN Türk ekranlarında Hande Fırat 'ın sorularını yanıtlayan Abdulkadiroğlu, terör örgütü PKK 'nın yönteminin değişmediğini fotoğraflarla kanıtladı. Canlı yayında, yanında getirdiği fotoğrafları gösteren Abdulkadiroğlu “ Burası Siirt, 21 Ekim 1993. 4 tane çocuk bir tanesi de 4 yaşından küçük, katledilmiş olarak yatıyorlar “dedi.
Elindeki ikinci fotoğrafı da diğer fotoğraflar yan yana koyup gösteren Abdulkadiroğlu “Bu da 21 Ağustos 2012 yer Gaziantep. 19 sene sonra. İşte bu çocukcağız, bu bebek Fatma Şahin 'in dediği daha dişi çıkmamış Antep 'te katledilen yavrumuz. 19 sene de hiçbir değişiklik yok.” diye konuştu.
BEYAZ GAZETE