Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Açıklaması

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapılan yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Açıklaması
Önce alt yapı çalışmaları tamamlanan caddelerden Halitpaşa Caddesi’nin asfaltı tamamlayan belediye, geçen yıl yapılan Cumhuriyet Caddesi’nin de Son katı olan aşınmaz tabakasını atıyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, önemli derecede yol sorununu hallettiklerini, bundan Sonra ara caddelerin kaldırım ve asfaltının yapılacağını kaydetti.

Kars’ta bir çok nokta da aynı anda çalışmalar yapan belediye vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanıyor. Yıllarca ne kaldırım ne de doğru dürüst yollarlı olduğunu belirten Cumhuriyet Caddesi sakinleri; “Biz yıllarca yol ve kaldırıma hasret kalmıştık. Hiçbir belediye döneminde buraya yatırım yapılmadı. Hemen yani başımızda bulunan Garnizon Şehitliği’nin etrafının pislikten geçilmemesi bizleri çok üzüyordu. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, şehitliğe yakışır bir cadde yaptı. Allah razı olsun. Kendisini çalışmalarından dolayı kutluyoruz” diye duygularını dile getirdiler.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş yaptığı açıklamada; “Biz her mahalle ve sokağa aynı şekilde yaklaşıyoruz. Bize oy vermiş vermemiş, bu boyutuyla işlerimizi yapmıyoruz. Cumhuriyet Caddesi bizim için çok önemliydi. Burada şehitlik vardı. Ve tören yapılıyordu. Belediye Başkanı olarak buranın pislik içerisinde olmasına duyarsız kalamazdım. Cumhuriyet Caddesi’nin önce alt yapısını yaptık. Ardından asfaltını attık. Şimdide asfaltın Son katını atıyoruz. Bu caddemiz Kars’ın giriş noktası olacak. Ve gördüğünüz gibi burası inşaat alanına dönmüş. Hemşehrilerimiz evlerinin yerine binalar yapıyorlar. Bu caddemiz çok değerlendi. Biz belediye olarak her cadde ve mahalleye aynı hizmeti götürmek zorundayız” diye konuştu.

KARS İNŞAAT ALANI OLDU

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’ı inşaat alanına çevirdiklerini, gerek merkezi hükümetin, gerekse belediyenin bir çok noktada çalışmalar yaptığını belirtti.

Bozkuş; “Kars inşaat alanı gibi. Hükümetimizin bir çok yatırımı var. Bunlar devam ederken, bizde belediye olarak kanalizayon, içmesuyu, yol kaldırım, park, bahçe ve asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buna paralel olarak TOKİ Bayrampaşa’da “Gece Kondu Dönüşüm Projesi”ne başlayacak. Çünkü ihalesi yapıldı. Biz ardından Kentsel Tasarım Projesi’ni hayata geçireceğiz. Asri Mezarlığı’ndaki çalışmalar devam ediyor. Belediye hizmet binasının yapımı sürüyor. Kısacası Kars’ta kazma vurmadığımız yer kalmadı. Amacımız Kars’ı hak ettiği yere taşımak. Bunun için vatandaşlarımızın destekleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte el ele vererek Kars’ı yeniden inşa edeceğiz” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA