Polisten Vatandaşlara Bayram Şekeri İkramı

Siirt polisi, Ramazan Bayramı süresince gerçekleştirdikleri trafik denetimlerinde, vatandaşlara kolonya ve şeker ikramında bulunuyor.

Ekipler Amiri vekili Komiser Yardımcısı Hüseyin Koçkul yönetimindeki ekipler, uygulama noktalarında hem trafik denetimi yapıyor hem de durdurdukları araçlardaki sürücü ve yolculara çeşitli ikramlarda bulunarak bayramlarını kutluyor.

Koçkul, denetimlerde amaçlarının sürücüleri cezalandırmak değil, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

Bayram süresince yaşanan trafik yoğunluğunu da dikkate alarak denetimleri artırdıklarını ifade eden Koçkul, ''Denetimlerimizde aynı zamanda vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak bayram şekeri ve kolonya ikramında bulunuyoruz. Sohbet ettiğimiz vatandaşlara eksik ve yanlışlıkları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Emniyet teşkilatı olarak hedefimiz bu uygulamalarla trafik kazalarını minimum düzeye indirmektir. Kolonya ve şeker ikramında bulunduğumuz vatandaşlar bu uygulamamızdan duydukları memnuniyeti belirtiyorlar'' dedi.

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Kaynak: AA