'Aygün'ün Kaçırılması Bir Tiyatrodan İbaret'

AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, “Son günlerde terör olayları artmaya başladı. BDP’lilerin terör örgütü ile buluşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘devlet nerede’ diye seslendi. Devlet, 30 yıldır tankı ile topu ile tüfeği ile burada savaşıyor.” dedi.

'Aygün'ün Kaçırılması Bir Tiyatrodan İbaret'
Türel, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılması olayının da bir tiyatrodan ibaret olduğunu ve başarısız sonuçlandığını söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Programa, Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya ilçe belediye başkanları ve AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse katıldı.

Türel, CHP’ye, Köse de Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a yüklendi. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, “Bayramlaşma programlarına yardım etkinliklerine siyasi amaçla değil sosyal sorumluluk gereği katıldık. Tatil olmasına rağmen tüm başkanlarımız ve arkadaşlarımız ile programdan programa koşturduk. Muhalefet vekilleri gibi plajlarda tatil yapmadık.” şeklinde konuştu.

Köse, "Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, verdiği vaatlerin hemen hiçbirini yerine getirmedi. Hep bir borç edebiyatı yaptı. ‘Oynayamayan gelin yerim dar’ der.” diye konuştu.

Akaydın’ın verdiği vaatleri tek tek gösteren ve hiçbirini gerçekleştirmediğini belirten Köse, “Geçen sene sadece festivallere harcanan para 50 trilyon lira. Bu parayla on tane köprülü kavşak yapılır. Halk kent projesinde de bir milyon 950 bin TL yolsuz yapıldı. Bu paranın hesabını veremediler.” dedi.

Köse, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Konuşmaların ardından il merkez binasının önünde tek tek herkesle bayramlaşma gerçekleştirildi .