Yeşilçam’ın Duayenleri Köyceğiz’e Geliyor

Köyceğiz Belediyesinin her yıl düzenlediği Kültür ve Turizm Bakanlığı, Köyceğiz Kaymakamlığının destekleriyle gerçekleştirilecek olan 7.Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali ise 25-31 Ağustos tarihleri arasında Köyceğiz Kordonu, Otel Kaunos yanındaki alanda yapılacak.

Yeşilçam’ın Duayenleri Köyceğiz’e Geliyor
25 Ağustos 2012 Cumartesi günü saat 20 . oo de başlayacak Festivalin Onur Konukları , Türk Sinemasının duayen isimlerinden Hülya Koçyiğit , Halit Akçatepe , Müjdat Gezen , Ayşen Guruda ve Anadolu Rock müziğinin kurucusu Cahit Berkay .

Festivalin Onur Konuğu Yönetmeni ise Ali Özgentürk olurken , Açılış filmi ise Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı ‘72 . KOĞUŞ’ .

Festivalin ilk günü Onur konuklarına ödül ve plaket töreni düzenlenirken , devamında Türkçe sözlü rock müzik yapan ve Anadolu Rock türünün kurucularından olan Türkiye ' nin en önemli müzik gruplarından “Moğollar” konseri yapılacak .

Festival sürecinde 72 . Koğuş filminin yanı sıra , Nar , Aşk ve Devrim , Saç , Güzel Günler Göreceğiz , Saklı Hayatlar ve Labirent .
Kaynak: İHA