Gümüşhane Özel İdare Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

Gümüşhane İl Özel İdaresi teşkilatı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhane Özel İdare Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi
Atanmış ve seçilmişlerden oluşan teşkilat mensuplarından yemeğe Vali Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri, birim müdürleri, İlçe Özel İdare Müdürleri ve bakımevi yetkilileri katıldı.

Kurum yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Özel İdare hizmetlerinin özellikle kırsal yörelere ve gelişmişlik yönüyle de geri olan yörelere yapılan hizmetleri içerdiğini söyledi.

Özel İdare olarak yapılan hizmetlerin hepsinin vatandaşların ihtiyaçlarını birinci derecede gideren ve hep de dua alan hizmetler olduğunun altını çizen Vali Mayda, “Dolayısıyla hem karar mekanizması olan İl Genel Meclisi üyelerimizin attığı imzalar kutsal, hem de işçilerimizin, şube müdürlerimizin, yöneticilerimizin, şeflerimizin yaptığı hizmetler kutsal. Bu hizmetlerden dolayı, sizler, bizler hep dua alıyoruz. Güzel bir hizmet gerçekleştiriyoruz. Hep vatandaşımızın memnuniyetini ön plana çıkaran hizmetler üretiyoruz. Ben işçimizden müdürümüze, İl Genel Meclisi üyemize bu ailemizde emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı, sevgi ve hoşgörünün doruk noktasına ulaştığı Ramazan ayında Gümüşhane’ye ilk elden hizmet verenler olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

Yemeğin ardından İl Özel İdaresi teşkilatı toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA