''Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun'' Projesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ntalya İş Adamları Derneği'nin başlattığı ''Kullanmadığınız giysileriniz başka yaşamlarda hayat bulsun'' projesinin ilk giysi dağıtım yerinin açılışına katıldı.

ANTİAD'ın geçtiğimiz aylarda başlattığı ''Kullanmadığınız giysileriniz başka yaşamlarda hayat bulsun'' projesi kapsamında Ermenek Mahallesi'ndeki Muratpaşa Belediyesi Türkan Saylan Toplum Merkezi, ANTİAD'ın giysi dağıtımı için geçici süreliğine tahsis edildi.

İkinci el giysi dağıtım yerinin açılışına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ANTİAD'ın başlattığı projenin önemli olduğunu söyledi.

Uygulamanın Ramazan ayı Sonrasında da devam edeceğini bildiren Evcilmen, Ramazan ayının önemli gününde, Kadir Gecesi gününde açılışı yapmanın ve bu giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın Son derece önemli olduğunu ifade etti.

Ramazan ayında yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibine ulaşmayı planladıklarını belirten ANTİAD Başkanı İbrahim Güney de ''Dağıtımımızı Türkan Saylan Toplum Merkezi'nden başlatıyoruz. Bu mekanı bizlere bu amaç Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e teşekkür ediyoruz'' dedi.

Aden mağazaları ile gerçekleştirdikleri giysi ve ayakkabı dağıtımının 3 gün devam edeceğini bildiren Güney, ihtiyaç sahibi vatandaşların istediklerini alabileceklerini kaydetti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA