AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse Açıklama Yaptı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partilerinin Türk demokrasi tarihine, Türk siyasi hayatına yüksek değerler kattığını belirtti.

Köse, partilerinin 11. kuruluş yıl dönüme nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, genel başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin Türkiye sevdalısı kadrolarının millete hizmet için yoluna devam ettiğini belirtti.

Partilerinin 11. kuruluş yılının ülkeye ve millete hayırlılara vesile olmasını dileyen Köse, şunları kaydetti:

''Millete hizmet için yola çıkan Türkiye sevdalısı ak kadrolar, yoluna devam etmektedir. AK Parti, Türk demokrasi tarihine, Türk siyasi hayatına yüksek değerler katmıştır. Kuruluşundan günümüze kadar başarısını perçinleyen, genel ve yerel seçimlerin galibi olarak milletle kucaklaşan partimiz, ak kadrolarıyla hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.''

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın işaret ettiği hedefler doğrultusunda Türkiye'nin 2023 vizyonu ile dünya ülkeleri arasında ilk 10'da yerini alacağını belirten Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Türkiye ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar, atılan dev adımlar, devrim niteliğindeki gelişmeler ülkemizin aydınlık yarınları içindir. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan, milletin sevgisini, sevdasını, aşkını yüreğinde taşıyan, millete hizmet aşkıyla yanan, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya çalışan AK Parti kadroları, halkımızın teveccühüne de mazhar olmuştur. Bu başarının baş mimarı ise şüphesiz bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, bizi bağrına basan halkımızdır.''

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA