Sigara Kaçakçıları Kars’ta Bir Polisi Şehit Etti

Kars’ta, kaçak sigara taşıyan ve dur ihtarına uymayarak kaçan aracın beton dubalara çarparak durması ile yaşanan sıcak temasta, araçtan açılan ilk ateşle polis memuru Salman Polat (30) şehit oldu.

Sigara Kaçakçıları Kars’ta Bir Polisi Şehit Etti
Kars Emniyet Müdürlüğü'nce, gümrük kaçağı sigara ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, Iğdır'dan Kars’a minibüs içerisinde gümrük kaçağı sigara geleceği tespit edildi. Bahse konu araç, saat 4.30 sıralarında Subatan yolu Ani Kavşağı'nda görüldü.

Ekiplerin dur ihtarına uymayarak Selim yolu istikametine doğru kaçmaya devam eden araç, takip ve kovalamaca neticesi Mesut Yılmaz Parkı girişinde beton dubalara çarparak durdu. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli ile ekipler arasında yaşanan çatışmada, 3 yaşında bir çocuğu olan polis memuru Kahramanmaraşlı Salman Polat (30), göğsüne aldığı kurşun ile şehit oldu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, minibüste yapılan aramada ise 500 karton gümrük kaçağı sigara bulanarak el konulduğu, gözaltına alınan 2 şüpheli ile ilgili tahkikatın başladığı bildirildi .