Altındağ Belediyesi’nden Borçlulara Büyük Kolaylık

Altındağ Belediyesi, belediyeye borcu olan vatandaşlar için büyük bir kolaylığı faaliyete geçirdi.

Altındağ Belediyesi’nden Borçlulara Büyük Kolaylık
Belediye ile Garanti Bankası arasında yapılan anlaşma gereğince borçluların anlaşma kapsamında kalan banka kartları ile yapacakları 100 TL ve üzeri her türlü ödemeleri 5 aya kadar taksitlendirilecek. Borçlular taksitlendirmeden dolayı herhangi bir masraf, komisyon veya faiz gibi değişik isimler altında ilave bir ödeme de yapmayacak.

Belediyeye borcu olan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşları çok sevindirecek olan karara göre; ödeme esnasında borçlu tarafından taksit yapılması talebinin belirtilmesi yeterli olacak. Borçlular, ön müracaat, dilekçe gibi herhangi bir prosedürün uygulanmasıyla uğraşmayacak.

Altındağ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Orhan Babuccu, bu imkandan faydalanmak isteyen borçluları Altındağ Belediyesi’ne başvurmaya çağırdı. Babuccu, “Vatandaşların belediyemiz merkez binası veznelerine ve Siteler’deki tahsilat büromuza müracaat etmeleri gerekmektedir. Maksadımız borçlarını süresinde ödeyememiş olan vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlayarak belediye tahsilâtlarının da artırılmasıdır” dedi.

“Vatandaşlarımız, herhangi market veya tekstil alışverişini taksitlendirir gibi vergi, harç, kira, ecrimisil, para cezası, arsa-bina bedeli gibi Belediyemizce tahsilâtı yapılmakta olan tüm ödemeleri için taksitlendirme imkânından faydalanabilecektir” diyen Babuccu, internet ortamında Sanal Pos aracılığı ile yapılacak ödemelerin bu kapsama dâhil olmadığı konusunda da vatandaşları uyardı.

Vatandaşların belediyeye olan borçlarının taksitlendirilmesi uygulaması 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak. Anlaşmaya dahil olan kartlar ise şöyle: “Bonus, Bonus Business Card, TEB Bonus, ING Bonus, Deniz Bonus, Şeker Bonus, Abank Bonus, Eurobank Tekfen Bonus, TekstilBank Bonus, Money Card, Flexi, Amex, Miles & Smiles, Miles & Smiles Business, Amex Business.”
Kaynak: İHA