AK Parti İl Teşkilatının Köy Ziyaretleri

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ile Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, köy ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Enç, il başkanı Köse ve diğer partililer, Serik'te Aşağıkocayatak, Kayaburnu ve Dikmen köyleri ile Boğazkent beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Milletvekili Enç, AK Parti döneminde Türkiye'nin her yerine çok büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, ''Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için çalışıyoruz. Sadece seçim döneminde değil, her zaman halkımızın yanındayız'' dedi.

Enç, yaptıkları ziyaretler sırasında birebir görüşme fırsatı buldukları hemşehrileri ile hem sohbet ettiklerini hem de taleplerini dinleyip yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

İl başkanı Köse ise milletvekilleri ve teşkilat mensupları ile yaptıkları ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde varsa sorunları yerinde görüp, çözüme ulaştırdıklarını anlatarak, ''AK Parti kadroları olarak sürekli ilçe, belde köy ve ev ziyaretleri yapıyoruz. Diğer siyasi partiler gibi seçimden seçime değil, her zaman bu şekilde çalışıyoruz. Böylelikle yapılan yatırımları takip edebiliyor, başka eksik, sıkıntı varsa onları da görme imkanı buluyoruz'' diye konuştu.

Köse, yerelde çözebildikleri sorunları çözüp hükümet tarafından yapılması gerekenleri de milletvekiller aracılığıyla gerekirse Bakanlar Kuruluna taşıyıp çözüm yollarını araştırdıklarını dile getirdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA