BBP İl Başkanı Akdoğan'dan, Süleyman Reyhan'a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'ı makamında ziyaret etti.

Akdoğan, ziyarette, Eskişehir'de kongreler sonrasında siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu ziyareti Eskişehir için Ortak Akıl üretmek için bir işbirliğinin önünü açma noktasında bir başlangıç olarak gördüklerini kaydetti.

Meclis dışı muhalif parti olarak Türkiye'nin gündemine projelerle katkı sağlayacaklarını ifade eden Akdoğan, AK Parti il başkanlığına seçilen Reyhan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Reyhan da, muhalefet partilerini hasım olarak değil hısım olarak gördüklerini belirterek, ''Hısımlığın gereği de yanlış yapılan hususlarda uyarıcı vazifesi göstermesidir. Biz de BBP'yi hısmımız olarak görüyoruz. Her türlü katkılarından yararlanıyoruz. Nezaket ziyareti gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

-Eskişehir İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Duru'dan, Reyhan'a ziyaret

Eskişehir İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Arif Duru, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan'ı makamında ziyaret etti.

Duru, ziyarette, Reyhan'ı yeniden il başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, intibak yasası ile ilgili kanun taslağının hazırlanmasında, kanunun çıkmasında kendilerine verilen destekten dolayı Reyhan'a teşekkür etti.

Reyhan da, Duru ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ''Yıllardır sorun olan intibak yasasının kanun olarak çıkmasında vekillerimizin büyük katkısı oldu. Tabi en büyük katkıyı da Arif başkanımız verdi. Büyük titizlikle takip etti. Tüm emekli camiası adına kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Muhabir: Ferhat Barulay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA