Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir Açıklaması

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçeye gelecek yatırımların önünde engel olmayacaklarını belirtti.

Özdemir, yaptığı açıklamada, Telekom, doğalgaz, Tedaş, su şebekesi gibi altyapı çalışmaları kapsamında yapılan kazılar sebebiyle, ilçe halkının rahatsız olduğunu bildiğini, verilen rahatsızlıktan dolayı üzüntülü olduklarını ifade etti.

Özdemir, şunları kaydetti:

''Ne gereği vardı diyenler olabilir belki ancak, bir şehrin altyapısı içinde bunlar gerekli çalışmalardır. Gölbaşı Belediyesi yapılan altyapı çalışmalarını bazı illerimizden ve çok ilçelerden daha önceki yıllarda büyük bir bölümünü tamamlamıştır. İlçemizde de bu çalışmanın bazıları gecikmişte olsa yapılması gerektiğine inanıyoruz.

İlçemize yatırım getiren tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla belediye olarak protokol imzalamaya ve işbirliği yapmaya her zaman hazırız. Gölbaşı'na yatırım getiren bütün resmi ve özel kuruluşların önünde hiçbir zaman engel olmayacağız. Takip ve destekçileri olacağız. Ben buradan tüm resmi kurumlarımıza, özel kuruluşlara ve şirketlere çağrıda bulunarak, yatırım yapmaya davet ediyorum. Biz ilçemizi yeniden imar etme yolunda yürüyoruz.''

-Gölbaşı Anadolu Lisesi Pansiyonunda seminer-

Gölbaşı Anadolu Lisesi Pansiyonunda incelemelerde bulunan Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Anadolu Lisesi Pansiyonunda Unilever Food Solutions tarafından düzenlenen mutfak eğitim seminerine katıldı.

Unilever Food Solutions Ticari Müşteri Sorumlusu Serkan Bayram'ında bulunduğu mutfak eğitim seminerine şef aşçı Oğuzhan Yıldırım'ın hazırladığı yemekler renk kattı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Köseler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çelik'in de katıldığı seminere Gölbaşı'ndaki pansiyonlu ve yatılı okulların okul müdürleri, müdür yardımcıları, ambar memurları ve aşçıları da hazır bulundu.

Muhabir: Emin Tezerdi

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA