Milletvekili Tunç, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Bartın İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısı yapıldı.

Bartın İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantısında, Nazım ve Uygulama İmar Planı ile ilgili madde ve Proje iptali ve ödenek aktarılması ile ilgili karar iadesi ile ilgili maddeler görüşüldü.

İl Genel Meclisi toplantısına katılan TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amatör spor kulüplerinin yardım merasimi için katıldığını belirtti.

Milletvekili Tunç, ”Bugün hem İl Genel Meclisi toplantısını ziyaret edelim hem de amatör spor kulüplerimizin yardım merasiminde bulunalım istedik. Amatör spor kulüplerine malzemelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İl Genel Meclisi üyelerine de çalışmalarında başarılar diliyorum. Gerçekten Bartın’ımızda spor alanında hem de diğer alanlarda çok önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sporla ilgili amatör spor kulüplerimiz önemli onların çalışmalarını arttırmak için gayret gösteriyoruz. Futbol sahalarının çimlendirilmesinden tutun kapalı spor salonlarının inşaatlarına kadar birçok çalışmamız var. Kozcağız sahasının inşaatı bir sene içinde tamamlamaya çalışacağız. Gerekli olan 250 bin liralık ödenek Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden gönderildi. Daha önce biliyorsunuz İl Özel İdaresi altyapı çalışmalarımızı tamamlamıştı. İnşallah şimdi de çimlendirme çalışmaları gerçekleştirilmiş olacaktır. Amasra’da kapalı spor salonumuzun inşaatı bitmek üzere aynı zamanda stadyumun da futbol sahasının yeniden yapımının ihalesi gerçekleştirildi.

Ömer tepesi sahası çimlendirilmişti daha önce tribün projesiyle ilgili ödenek talebimizi bakanlığımıza aktardık. Sırası geldiğinde o da yapılacaktır” dedi.

Açıklamanın ardından İl Genel Meclisi üyeleri gündemde ki iki madde hakkında ki görüşlerini bildirdi .
Kaynak: İHA