Mustafa Köse: Bizim Durmaya Vaktimiz Yok!

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, ''Bizim durmaya vaktimiz yok. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Bütün bunlar kendi kendine olmuyor. Verdiği sözleri yerine getiren Başbakanımız, liderimiz, milletvekillerimiz var'' dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Elmalı İlçe Koordinatörü Enis Gönen, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Özdaş ve Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ile Kaymakam Mehmet Murat Çekmen'i ziyaret etti. Köse ve beraberindekiler daha sonra ilçe teşkilatında partililerle biraraya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen olağan kongreye katkılarından dolayı Elmalı' lı partililere teşekkür eden Mustafa Köse, ''Biz çağırıyoruz, sizler geliyorsunuz. Bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Biz de sizi yalnız bırakmayacağız. Derdiniz, derdimizdir. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmet için samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti kadroları var oldukça milletimizin yarınları daha da aydınlık olacaktır'' dedi.

Köse, milletvekillerinin yaz döneminde teşkilatlarla olacağına değinen Mustafa Köse, TBMM'nin tatilde olduğu dönemde hükümetin çalışmalarını anlatacaklarını kaydetti.

Köse, bu süre içinde vatandaşların derdini ve sıkıntılarını dinleyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Bizim durmaya vaktimiz yok. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Bütün bunlar kendi kendine olmuyor. Verdiği sözleri yerine getiren Başbakanımız, liderimiz, milletvekillerimiz var. İl, ilçe, gençlik kolları, kadın kolları başkanları olarak üzerimize düşen sorumluluk gereği çalışmak zorundayız. Nereye, hangi hizmet yapılacak ise yerinde görmek, takip etmek zorundayız.''

AK Parti iktidarında Elmalı'ya önemli yatırımlar yapıldığını ifade eden Köse, Elmalı'nın tarihi dokusunu ön plana çıkarıp, özellikle inanç turizmini canlandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA