Ak Parti Kars Milletvekillerinin Berat Kandili Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof.Dr.Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Berat Kandili münasebetiyle ortak mesaj yayımladılar.

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, yayımladığı mesajda; “Mübarek Üç ayların ikincisi olan Şaban ayının on beşinci gecesi, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının müjdecisi olan Beraat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Günahlardan arınmayı ve Allah'ın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir” dediler.

Milletvekilleri Kılıç ile Arslan, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler: “Cenabı Allah'ın bütün rahmet kapılarını Sonuna kadar açtığı bu gecede, ebedi hayatımızda beratımız için bu geceyi dualarla ve ibadetlerle geçirip, kendimizi sorgulayıp özümüze dönme fırsatını en iyi şekilde kullanmalıyız. Bu mübarek gecenin bize sunduğu manevi iklimde, beratımızı almamız ancak, Yüce Rabbimizin ilahi mesajına kulak vermekle, yüce dinimizin ahlaki erdemlerini hayatımıza yansıtmakla mümkün olacaktır.Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken, bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara Son vermeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Bu mübarek gecede Yüce Allah'a açılan ellerin ve yapılan dua ve yakarışların, Ülkemiz ve İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Beraat kandilini kutluyoruz.”
Kaynak: İHA