Özel Kardelen Koleji Tercih Bürosuna Bir Haftada 450 Öğrenci Başvurdu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından 17 Temmuz Salı gününden itibaren Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde hizmete açılan tercih bürosuna öğrenciler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösteriyor.

Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde açılan Özel Kardelen Koleji SBS ve LYS Terci Bürosuna gerek öğrenciler gerekse de öğrenci velileri yoğun ilgi gösteriyor.Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde hizmete açılan tercih bürosunda şuana kadar 450 öğrencinin tercihler için müracaat ettiğini söyledi.

Kaplan açıklamasında şunları söyledi.

‘’ Özel Kardelen Koleji tarafından açmış olduğumuz SBS VE LYS Tercih Büromuz ücretsiz olarak il genelinde tüm öğrencilere hizmet vermektedir. Bu kapsamda geçtiğimiz iki hafta boyunca İl genelinden 450 öğrenci LYS tercihleri için büromuza gelmiş ve tercihlerini en iyi ve verimli şekilde yapmışlardır. Bunun yanı sıra önümüzdeki gün başlayacak olan SBS tercihleri içinde şimdiye kadar bir çok öğrenci ve öğrenci velisi tercih büromuza uğrayarak geleceklerine yön verecek olan okullar ile ilgili çeşitli bilgiler almaktadırlar. Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde açmış olduğumuz tercih büromuzda alanında Nevşehir’de en uzman rehber öğretmenleri tarafından hizmet veren büromuza il genelinden bir çok okul öğrencisi müracaat ederken Nevşehir’de bulunan diğer özel okul öğrencileri de tercih büromuzda tercihlerini en isabetli şekilde yapmaktadırlar. Tercih büromuz Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde sabah 10.00’dan akşam 10.00’a kadar tüm öğrencilerimize hizmet vermektedir. LYS ve SBS tercihlerinde kafalarında soru işareti bulunan tüm öğrencilerimizi tercih büromuza bekliyoruz’’dedi .
Kaynak: İHA