Ak Parti Osmangazi Teşkilatı Vatandaşlarla İftarda Buluştu

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, Ramazan ayının manevi havasını vatandaşla birlikte yaşamaya devam ediyor.

İlçe Teşkilatı bu amaç doğrultusunda Ovaakça, Fatih ve Başaran mahallerinde sokak iftarları düzenledi ve oruçlarını mahalle halkıyla birlikte açtı. İftara AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İlhamı Aydın, AK Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Embiya Akkuş, AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Hilmi Pakyürek, AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Asım Amil, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Cemal Dikici, Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri Recep Koygun ile Gaffur Eyitürk, AK Parti Osmangazi İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, tezgâhın arkasına geçerek sokak iftarına katılan mahallelilere yemek dağıttı.

İftarlarını Çini ve Çavuşoğlu’nun dağıttığı yemekle yapan vatandaşlar, programdan dolayı AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na teşekkür etti.

Yapılan iftarın ardından konuyu değerlendiren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, vatandaşla birlikte iftar yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çini, “Ramazan manevi duyguların en yoğun olduğu bir ay. Yardımlaşma ve kenetlenme Ramazan ayında ön plana çıkıyor. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak biz de Ramazan ayının bu içeriğine uygun olarak vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Düzenlediğimiz sokak iftarlarıyla halkımızla kucaklaşıyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da iftara katılanlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Cihat Çini ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, iftarın ardından vatandaşlarla sohbet etti .
Kaynak: İHA