ADD Antalya Şube Başkanı Daş, AESOB Başkanı Sevimçok'u Ziyaret Etti

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile Sevimçok'u ziyaret eden Daş, burada yaptığı konuşmada, ülkenin temel değerlerine sahip çıkan tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşları içerisinde gerek teşkilatlanma açısından gerekse de üye sayısı bakımından AESOB'un çok önemli bir gücü temsil ettiğini ifade eden Daş, ADD olarak her zaman ve her konuda AESOB'un yanında olduklarını kaydetti.

Sevimçok ise sivil toplum örgütlerinin toplumun bilinçlendirilmesi noktasında önemli bir yer tuttuğunu, ADD'nin de ülke sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirtti.

ADD'nin vatanın bölünmez bütünlüğü için çaba göstererek bağımsızlık adına tehlike arz edecek durumlarda kitle örgütlerini ve siyasi partileri harekete geçirecek bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Sevimçok, derneğin tüm faaliyetlerini de yakından takip ettiğini anlattı.

Ziyaretin sonunda Başkan Sevimçok Daş'a kitap hediye etti.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA