AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı'ndan Taşıyıcılar Kooperatifi'ne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, yönetim kurulu ile belediye meclis üyeleri, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına yeni seçilen Naim Şahin’e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Naim Şahin ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ileten Fatih Çalışkan, “Cefakar kamyon şoförlerimiz canla başla çalışarak ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlamaktadırlar. AK parti Hisarcık İlçe Teşkilatı olarak her zaman sizlere desteğe hazırız. İlçemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek çok önemlidir. Bunu da hep birlikte başaracağız. ” Diye konuştu.

Ziyaretinden dolayı Fatih Çalışkan’a duyduğu memnuniyeti dile getiren Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Naim Şahin , “ Kongre sürecini başarı ve sükunet içerisinde tamamladık. İnşallah bundan sonra yönetim olarak tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu .
Kaynak: İHA