Milletvekili Öz, Hanımınçiftliği'nde Sorunları Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, parti teşkilatı yetkilileri ile birlikte Malatya'daki Hanımınçiftliği'ni ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Yapılan mahalle sohbetinde özellikle kayısı ile ilgili sorunlar ve çözümleri yoğun bir şekilde dile getirildi.

Kayısıyı muhafaza etme ve yaş kayısı tüketimini daha geniş bir zamana yayabilmek için yapılması gereken “lisanslı depoculuk” için gerekli yasal düzenlemelerin tamamlandığını belirten Ömer Faruk Öz, girişimcilerin yapacağı soğuk hava depolarının birçok sorunu çözeceğini aktardı. Hanımınçiftliği halkının sorunlarının da dinlendiği çay sohbetinde ayrıca Merkez Camii civarının çevre düzenlemesi, işlek bir yol olan ve okulun da yer aldığı bu yolda bir kavşak düzenlemesi, yaya geçidi veya ışıklandırma ile ilgili bir düzenleme ihtiyacı olduğu dile getirildi.

Konuyu Karayolları Bölge Müdürü ve diğer yetkililerle görüşen Ömer Faruk Öz, yeniden inceleneceğini ve bir çözüm geliştirileceğini belirtti.

Milletvekili Öz’e İl Başkanı Yardımcısı Nadir Çalık, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zeren, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turan Koç, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Zayıf, Hanımınçiftliği Belde Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ve belde yönetim kurulu üyeleri ile muhtarlar eşlik etti .
Kaynak: İHA