Başkan Akay, İlçe Teşkilatının İftar Yemeğine Katıldı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Kemalpaşa’ya bağlı Örnekköy Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine, İl Başkanı Akay’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Uğurlu, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Köse, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve Örnekköy Mahellesi sakinleri katıldı.

Yemekten sonra vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akay, “Ahirete intikal ettiğimizde, hesap gününde bir kulun diğer bir kuldan alacağı var ise, borçlu olan kulun önce namaz sevabından,hac sevabından, zekat sevabından sonra diğer iyiliklerinden yaradan alırmış. Günahkar kulun hiçbir iyiliği kalmazmış; bu sefer Cenab-ı Allah dermiş ki, 'ben rahmetimden bu kulun borcunu ödüyorum.' Bir tek kulun üzerinde oruçtan dolayı kendisine dahil olan sevapları kalırmış. Cenab-ı Allah oruçtan hasıl olan sevabı asla almazmış. Dolayısıyla oruç ibadeti çok önemlidir. Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan kurtuluş olarak ilan ediyor ve bayram yapıyoruz. Allah (C.C.) bu günleri en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin. Ayrıca bu akşam bize ev sahipliği yapan Kemalpaşa ilçe teşkilatımıza, başta Yaşar Kırkpınar kardeşimize ve emeği geçen hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA