Yağlıdere'de Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Bilgisayarlı Eğitim

Yağlıdere'de Yaz Kuran Kursu öğrencilerine bilgisayarlı eğitim veriliyor.

Kurs öğretmeni Osman Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yaz Kuran Kurslarında din görevlileri olarak çok güzel faaliyetler yaptıklarını belirtti.

Kurslarda sadece Kuran okumayı değil çocukların 'iyi insan' olarak yetişmelerine katkı sağladıklarını ifade eden Turan, ''Her yıl olduğu gibi bu yaz sezonunda da okulların tatile girmesiyle çocukların dini yönden gelişmesi için gayret ediyoruz. Öğrencilerimiz teknolojik yeniliklerden faydalanıyor. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz'' dedi.

Turan, Yaz Kuran Kurslarını daha eğlenceli ve öğretici hale getirmek amacıyla bir takım teknolojik görsellerden yararlandıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

''Kursa katılan öğrencilerimiz görüntülü olarak namaz kılma, surelerin talimli okunuşu gibi konuları takip etmekte. Derslerin sıkıcı olmaması için azami gayret gösteriyoruz. İlim, teknoloji gelişiyor ve bilgiye ulaşmak artık daha hızlı. Bilimin ve teknolojinin ürünlerinden istifade ederek Kuran eğitimini en üst seviyeye taşımaya çalışıyoruz.''

Muhabir: Aytekin Özdemir / Gülizar Şenel

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA