ASİAD, Mersin Basın Mensupları İle İftar Programında Bir Araya Geldi

İçel Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği , geleneksel iftar programı kapsamında basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, İçel Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, TRT Çukurova Bölge Haber Müdürü Hasan Gizli, ASİAD yönetim kurulu üyeleri ve basın temsilcisinin katıldığı etkinlik, dernek binasında gerçekleştirildi.

İçel ASİAD Başkanı Mehmet İlhan, programda yaptığı açıklamada, Ramazanın manevi havasını birlikte teneffüs etmek amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen iftar programlarına bu yıl da devam ettiklerini belirtti.

İlkinde basın mensupları ile buluştukları iftar programlarının, değişik sektörlerle ortak fikir paylaşımı çerçevesinde süreceğini ifade eden İlhan, şunları kaydetti:

''İçel basınımızın temsilcileriyle birlikte olmaktan dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Programlarımızda Ramazanın manevi havasında birlikte olmayı, bu güzel zaman dilimlerinde dostluk kardeşlik hislerinin artarak devam etmesini gönülden arzu ediyoruz.''

MGC Başkanı Ahmet Ünal da, Ramazanın birlik, kardeşlik ve hoşgörü ayı olduğunu ifade ederek bir araya gelinen bu tür programların hazırlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Veli Gürgah

Yayıncı: Süleyman Tıraş
Kaynak: AA