Kırıkkale’de Emekliler Haftası Etkinlikleri

Kırıkkale'de kutlanan Emekliler Haftası etkinliklerinde konuşan Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, intibak yasasının emeklilerin en büyük beklentileri arasında yer aldığını söyledi.

Türkiye İşçe Emeklileri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Hüseyin Kahya Parkında Emekliler Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Geniş katılımın olduğu etkinlikte emekliler adına bir konuşma yapan Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, Kırıkkale’de 42 bin 313 emeklinin bulunduğunu belirterek, her geçen gün bu sayının arttığını söyledi.

İntibak yasasının emeklilerin en büyük beklentileri arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Keskin, 2011 yılında kabul edilen yasanın 2013 yılında uygulanacağını ifade etti.

Emeklilerin hayatta çeşitli zorluklarla karşılaştığını ifade eden Başkan Keskin, bu zorlukları kendi çapında aşması için çeşitli uğraşlar verdiğini dile getirdi

25 Mayıs 2011 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale’ye gelişinde intibak yasası için dosya sunduklarını belirten başkan Keskin, bunun karşılığını kısa süre içerisinde aldıklarını söyledi

Etkinlik, yapılan konuşmalarının ardından Ustalar topluluğunun konseri ile sona erdi .
Kaynak: İHA