Şükrü Karabalık'ın Yeğeni Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elektrik akımına kapılarak hayatını kayberen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın yeğeni, Mehmet Karabalık son yolculuğuna uğurlandı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın kardeşi Nazif ile Fatma Karabalık çiftinin 4 çocuğundan biri olan 23 yaşındaki Mehmet Karabalık, Köseköy Sanayi Sitesi’nde kendilerine ait olan Mertsan isimli işyerinde kaynak makinesinde arıza tamiri yaparken elektrik akımına kapılınca Özel Konak Hastanesi’ne kaldırılmış, oradan da Umuttepe Tıp Fakültesi’ne sevk edilmişti.

Genç Karabalık yaşama daha fazla tutunamayarak, önceki gün hayatını kaybetmişti. Mehmet Karabalık'ın cenazesi Suadiye Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazanın ardından Suadiye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Kocaeli il Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Zeki Aygün, Azize Sibel Gönül, İlyas Şeker, belediye başkanları, İl Genel ve belediye meclisi üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı .
Kaynak: İHA