Hüseyin Ayaz: Moderne ve güvenli parklar yapıyoruz

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, belediye olarak yeni modern ve güvenli parklar yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Ayaz, ilçede yapımı süren parklarda incelemelere bulunarak daha önce biten parklarda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi talimatı verdi.

İlçede yapılan 5 yeni parkın hayırlı olmasını dileyen Ayaz, ''Buraları halkımızın rahatlıkla kullanacağı gezi, dinlenme ve spor alanları haline dönüştürüyoruz. Bundan sonra da belediye olarak yeni, modern ve güvenli parklar yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Eski Yeniköy Belediyesi hizmet binasının bulunduğu Yeniköy Merkez Mahallesi'ndeki 340 metrekare alan üzerine kent meydanı yapmak için çalışan ekiplerin, alana Osmanlı mimarisinde çay evi, meydan saati, çeşme, süs havuzu ve oturma grupları monte edeceğini belirten Ayaz, ''Damlar Mahallesi Hacı Aslan Caddesi'nde 3 bin metrekare alan üzerine yapılacak parkta çalışmalarını sürdüren ekipler, yeşil alanlar oluşturarak süs havuzu, pergolalar ve çocuk oyu grupları monte ederek mahalle halkının hizmetine sunacak. Yeşilyurt Mahallesi Mutlu Sokak üzerinde yapımına başlanan diğer park ise bin 300 metrekare alana sahip olup alanda oyun gurupları, kameriyeler monte edilerek suni çim futbol sahası da yapılacak.'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA