Has Parti Gebze İlçe Başkanı Vahap Ayar Açıklaması

HAS Parti Gebze İlçe Başkanı Vahap Ayar, HAS Parti ile AK Parti'nin bütünleşmesi konusunda Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un alacağı kararın arkasında olduklarını bildirdi.

Ayar, partisinin ilçe yönetimi toplantısında yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurtulmuş'a bütünleşme daveti yapmasının ardından HAS Parti'nin Türkiye'nin gündemine oturduğunu belirterek, ''Bu süreci, insanımıza ve ülkemize karşı duyduğumuz sorumluluk anlayışı ve bilinciyle takip ederek, davranışlarımızı ve söylemlerimizi bu bilinçle ortaya koymamız gerekiyor'' dedi.

Siyasetin, millete hizmet için yapılması gerektiğini vurgulayan Ayar, şöyle konuştu:

''Bu süreci sağ duyulu bir şekilde takip ederek düşüncelerimizi parti içi ilgili mevkilere iletiyoruz ve iletmeye devam edeceğiz. Biz Has Partililer olarak bir çoğumuz uzun yıllardır genel başkanımızla kader birliği içinde siyaset yapıyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız da bu birliğe ortak olmuşlardır. Genel başkanımızın kararının arkasındayız. İçimizde siyasi olarak ilerleyen yıllarda bölgemize ve ülkemize güzel hizmetler yapacağına inandığım yetenekli genç arkadaşlarımız var. Özellikle bu genç arkadaşlarla yola devam ederek, genel başkanımızın alacağı her türlü karara yönetim olarak destek vermeliyiz.''

Muhabir: İsa Turhan

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA