Emlakçılar Odası Üyeleri Şahinbey Belediyesi'nin Yatırımlarını Gezdi

Gaziantep Emlakçılar Odası üyeleri, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı hizmet ve yatırımları yerinde gördü.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediye hizmetlerinin yerinde görülmesi ve bilgilendirme yapılması adına sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen gezi turuna Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç ve oda üyeleri katıldı.

Çalışmaları devam eden Sokak sağlıklaştırma çalışmalarını gezen oda üyeleri, daha sonra sırasıyla Şıh Cami meydan çalışması, Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, Akkent Spor Köyü, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Deniz ve Güneş Semt Pazarları, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Şahinbey Parkı, Çocuk Dünyası Parkı, Güneykent Kompleksi ve piknik alanını dolaştı. Gezi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ni ziyaretin ardından sona erdi.

Emlakçılar Odası Başkanı Aytaç, yaptığı değerlendirmede, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu güzel hizmetlere imza attı. Özellikle Türkiye'ye örnek olan kentsel dönüşüm çalışması şehrimiz adına bizleri gururlandırmıştır. Bu uygulamanın şehrimizin her bölgesinde yapılmasını istiyoruz. Şahinbey'in değişik bölgelerinde yapmış olduğu gençlik merkezleri, sosyal tesisler ve taziye evleri vatandaşların faydalanması ve sosyal yaşamın içine çekilmesi noktasında önemli bir çalışmadır. Başkanımız yaptığı tüm hizmetlerde insan merkezli hizmet odaklı bir çalışma sergilemiştir. Kendisine oda üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.' '
Kaynak: AA