Ak Parti Kahta İlçe Başkanı ve Teşkilatı Otogar İnşaatını Gezdi

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile birlikte yapımı devam eden yeni otogar inşaatını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkan Yusuf Turanlı, burada yaptığı konuşmada, eski otogarın yıkım işleminin tamamen bittiğini ifade ederek, şunları dile getirdi:

''Şimdi yeni otogarın alt yapısı tamamlanıyor. AK Parti başkalığının yapılan çalışmaları yerinde görmeleri ve çalışmalar hakkında bizlerden bilgi istemesi bizleri sevindirdi. Her türlü konuda halktan aldığımız vekalet ile ilçe sorunları ile yakinen ilgilenmeleri bizleri daha çok çalışmaya sevk etmektedir. Gördüğünüz gibi Güneydoğu'da örnek olacak bir otogar projesine imzamızı atıyoruz.

Nissibi Köprüsünün açılması ile Kahta çıkmaz sokak olmaktan çıkacak ve her gün yüzlerce firmanın araçları Kahta'yı ziyaret edecektir. Kahta'nın ne kadar büyümekte olan bir ilçe olduğu bu yapılacak yeni otogar ile ortaya çıkacaktır. Hizmetlerimizde asla sınır tanımayacağız. Çünkü yapılan hizmetlerin bir ibadet olduğuna inanıyoruz. Halkın hizmetkarı olmak bizler için büyük şereftir. Yeni modern otogarın halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.''

AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı da otogarın projesine baktıklarını ve gerçekten Kahta'ya yakışır bir hizmetin getirildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Kahta Belediye Başkanımız Yusuf Turanlı ile birlikte bu gün yeni yapılmaya başlanan otogarımızı incelemeye, gezmeye geldik. Otogarın projesini daha önce görme imkanımız olmuştu. Gerçekten çok muazzam bir yatırım yapılıyor. Kahta'ya 100 yılda yapılmayan hizmetleri 3 yılda yapmayı başardı. Yönetimim adına kendisini kutluyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum.''

-Gölbaşı Adliyesi'ne atanan hakimler görevlerine başladı

Gölbaşı Adliyesine atanan hakimlerin göreve başladığı bildirildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesiyle Gölbaşı ilçesine atanan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Hakim Mehmet Mustafa şahin ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Hakim Mehmet Ali Tuncel, kura ile yapılan atama neticesinde Gölbaşı adliyesinde göreve başladı.

Hakimler, ilçenin güzel, şirin ve temiz bir ilçe olduğunu ifade ederek ilk görev yerleri olması dolayısıyla da Gölbaşı'nın kendileri için hep özel olacağını belirterek vatandaşlara kanunlar ölçüsünde yardımcı olmaya ve görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini belirttiler.

Muhabir: İsmail Kaya/Emin Tezerdi
Kaynak: AA