Turgay Başyayla Tuzlalıları Coşturdu

Tuzla Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, Tuzla sahilinde yapıldı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen ve geç saatlere kadar süren şölende sahne alan sanatçı Turgay Başyayla, birbirinden güzel eserleri ve sahne şovlarıyla Tuzlalıları coşturdu.

Tuzla Belediyesi, 15. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde, 500 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Sünnetlerin tamamlanmasının ardından, Tuzla sahilinde düzenlenen şölende, sünnet olan çocuklar ve davetliler gönüllerince eğlendi. Çocukların sevgili abisi Burak Sezen'in sunumunda düzenlenen sünnet şöleninde palyaçolar, illüzyon gösterileri ve ateş yutan adamın gösterisi çocukları eğlendirirken, Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Turgay Başyayla da halk dansları gösterileri ve seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle davetlileri coşturdu.

Gördüğü yoğun ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren sanatçı Turgay Başyayla, "Tuzla'yı ikinci evim olarak görüyorum. Değerli Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, hizmetleri ve projeleri ile Tuzla'ya yepyeni bir imaj kazandırdı. Tuzla'daki kentsel gelişimi yakından takip ediyorum. Yakında buraya taşınırsam şaşırmayın" dedi.

15. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 500 çocuğun sünnetini, tüm ihtiyaçlarını da karşılamak suretiyle en modern şartlarda gerçekleştirdiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Sünnet olan yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Allah düğünlerini de göstersin" şeklinde konuştu
Kaynak: İHA